Hvg.hu: az Operettszínház két táncosa is megsérült a házomlásban

  • narancs.hu
  • 2022. június 27.

Katasztrófa

A lap úgy tudja, hogy egy női és egy férfi táncosról van szó, a nő életveszélyes állapotban van.

Mint arról lapunk is beszámolt, leomlott egy ház tetőszerkezete a VI. kerületi Jókai utcában. Az Aradi és a Jókai utca kereszteződésében álló ötszintes épület tetejéről indult el az omlás, amely magával sodorta az alatta lévő erkélyek párkányzatát is. Homlokzati fal- és tetőszerkezeti elemek dőltek az utcára és parkoló autókra.

A hvg.hu információi szerint a Budapesti Operettszínház két táncosa is megsérült a hétfői budapesti házomlásban. Mint írják, a színház két munkatársa, egy nő és egy férfi épp a járdán állt, amikor a Jókai utcában leomlott egy ház tetőszerkezete. Úgy tudják, a nő súlyos, életveszélyes állapotban van.

Megkérdezték a színház sajtóosztályát is, akik azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták az értesülést.

Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint a mentők négy sérültet láttak el, a legsúlyosabb sérült egy fiatal nő, aki koponyasérülést, gerincsérülést, belső sérüléseket szenvedett. Őt gyors ellátásban részesítették a mentők és azonnal baleseti osztályra szállították. A három további sérült zúzódások, sebek miatt szorul segítségre, őket is baleseti osztályra vitték.

A fővárosi tűzoltók keresőkutyákkal vizsgálták át a romokat, egyelőre úgy tudni, nem találtak sérültet a törmélek között.

A VI. kerületi rendőrkapitányság nyomozást indított foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

FRISSÍTÉS

A Budapesti Operettszínház végül a Telex megkeresésére azt a választ adta: „A baleset következtében súlyos sérülést szenvedett a Budapesti Operettszínház egyik táncművésze, aki éppen munkahelyére tartott. Munkatársunk jelenleg kórházi, baleseti ellátásban részesül. Az Operettszínház vezetése és társulata támogatásáról biztosítja sérült társulati tagját és családját.”

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk