Tűz volt a Debreceni Egyetem alagsorában

  • narancs.hu
  • 2023. október 2.

Katasztrófa

A földszint füsttel telítődött, több száz embernek kellett elhagynia a főépületet.

Tűz volt a Debreceni Egyetem egyik alagsori raktárhelyiségében hétfő délután – közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Papp-Kunkli Nóra tájékoztatása szerint a lángokat egy fali tűzcsapról eloltották, de a tűz miatt az egyetem főépületének földszintje füsttel telítődött. A szóvivő hozzátette: senki nem sérült meg, de több száz embernek kellett elhagynia az egyetemi épületet.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.