Kigyulladt a barlangfürdő tetőszerkezete Miskolctapolcán

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 7.

Katasztrófa

A tüzet sikerült eloltani, több településről riasztották a tűzoltókat. 

Kigyulladt a barlangfürdő tetőszerkezete Miskolctapolcán, a Pazár István sétányon péntek este – közölte a katasztrófavédelem. Teljes terjedelmében égett a megközelítőleg nyolcszáz négyzetméteres épület tetőszerkezete, amihez a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a helyi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egységek több vízsugárral oltották a lángokat.

 
Kigyulladt a Miskolctapolcai Barlangfürdő gyógyászati központjának tetőszerkezete.
Fotó: MTI/Vajda János
 

Hajnali kettő óra előtt már arról adott ki közleményt a szerv, hogy elfoljtották a lángokat. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a miskolci, a kazincbarcikai, a tiszaújvárosi és a mezőcsáti hivatásos tűzoltókat riasztották. A tűz egy ezer négyzetméteres csarnok tetőszerkezetére is átterjedt. Az egységek hat vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. A rajok éjszaka már az utómunkálatokat végezték. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit akarhatnak a kínaiak Ferihegyen?

  • narancs.hu

Kínában tárgyalt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter, aki szerint a turizmus fejlesztése érdekében a kínaiak légikikötőt létesíthetnének a budapesti reptéren. De mit jelent ez?