Lakóházra borult egy daru Angyalföldön

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 17.

Katasztrófa

A ház tetőszerkezete és fala is megsérült.

A Reitter Ferenc utca 144. alatti házra dőlt egy daru, amely a szomszédos telken lévő építkezésen dolgozott - írta meg a Telex egy olvasó jelzése alapján.

Információik szerint a ház tetőszerkezete és fala megsérült, illetve egy fát is telibe kapott a fémszerkezet. A beküldött fotó alapján a daru vízszíintes szerkezete zuhant a tetőre, az ezen található ellensúly a legfelső szint lakásaiban is komolykárokat okozhatott.

A helyszínre a mentők és a tűzoltók is kivonultak.

A katasztrófavédelem a Telex megkeresésére azt válaszolta az esetről, hogy egy építkezésen használt toronydaru dőlt rá egy szemközti többemeletes lakóházra, a balesetben két lakás volt érintett.

"A kiérkező tűzoltók átvizsgálták és kiürítették az épületet. A katasztrófavédelem keresőkutyás egysége is átvizsgálta a területet, senkit nem jeleztek a kutyák. A rendelkezésre álló információk szerint személyi sérülés nem történt. Statikus érkezett a helyszínre. A kárelhárítást az építkezést végrehajtó cég végzi" - közölték.

(Nyitóképünk illusztráció.)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk