Meghalt 12 újabb krónikus beteg, köztük egy 41 éves férfi

  • narancs.hu
  • 2020. április 25.

Katasztrófa

60 új megbetegedést regisztráltak az elmúlt 24 órában. A tájékoztatás szerint még mindig a a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk.

2443 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma – írja a kormányzati tájékoztatási oldal. 60 új megbetegedést regisztráltak. Elhunyt újabb 12 krónikus beteg, egy 41 éves férfi kivételével mind idősek. Ezzel 262 főre emelkedett az elhunytak száma. 458 fő már gyógyultan távozott a kórházból. 899 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 54 fő van lélegeztetőgépen.

Mint ismert, a beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek.

A közlés szerint még mindig a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk.

false

 

false

Figyelmébe ajánljuk

Pénzbírságot kért ellenfelére a fideszes polgármester - kis magyar abszurd Bonyhádról

A fideszes polgármester, Filóné Ferencz Ibolya azt kifogásolta, hogy Száraz Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a saját Facebook-oldalán megosztott egy városi szervezésű eseményt. Pedig Száraz a bejegyzésben konkrétan feltüntette, hogy az városi esemény. A helyi és a területi választási bizottság is elég furcsán állt az esethez, ami így a Kúrián folytatódik.