Nem tudott megállni a villamos a Fővám téren, elgázolt egy idős nőt

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 3.

Katasztrófa

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba, de az életét nem sikerült megmenteni. 

Tragikus baleset történt szerdán este a Fővám téren: a 2-es villamos műszaki meghibásodás miatt nem tudott idejében lefékezni, aminek következtében elsodorta a síneken áthaladó idős hölgyet, aki életét vesztette – írja a Bors

A lap értesülései szerint a Boráros tér felől a Jászai Mari tér irányába tartó 2-es jelzésű villamos épp a megálló felé haladt, amikor, a vezető elmondása szerint, műszaki hiba lépett fel, ami miatt nem tudott lefékezni. Így haladt tovább a Belgrád rakpart felé, amikor az idős asszonyt – aki egy Közvágóhíd felé tartó járműre készült felszállni, és emiatt a síneken átvezető járdaszakaszra lépett – magával sodorta. A nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ám az életét nem sikerült megmenteni.

A szerelvényt a Havas utcai jelzőlámpás kereszteződésnél tudták megállítani: további balesetre nem került sor, és az utasok is épségben vészelték át a történteket, noha a vezetőt sokkos állapotban szállították le – utóbb már nem tudta biztosan megmondani, használta-e a hangjelzést az ütközés idején.

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ujhelyi: Itt van a karmelita kutyája elásva

  • narancs.hu

A „politikai szemtanú” szerint semmi baj a határon túli egyéni körzetekkel – az ellenzék is javasolt már ilyet –, csak minden külföldön élő magyar egyformán élhessen választói jogával.