Több ezer bála ég Ceglédnél

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 8.

Katasztrófa

Hajnal óta folyik az oltás.

Két helyszínen lobbant lángra több ezer körbála Cegléd határában vasárnap hajnalban, Cegléd határában, a 4-es főút közelében.

A tűzoltók nagy erőkkel vonulnak a lángok oltására, a helyszínre érkeztek a ceglédi hivatásos tűzoltók, de riasztották a szolnoki és a nagykátai hivatásos tűzoltókat is.

A lángok ezer köbméter akácfát is veszélyeztetnek. A katasztrófavédelem legfrissebb tájékoztatása szerint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a ceglédi, a szolnoki, a nagykátai és a monori hivatásos tűzoltók dolgoznak jelenleg is az oltásnál. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.