Vonatbalesetben meghalt egy 17 éves fiatal, nem járnak a vonatok Nagykőrös és Cegléd között

  • narancs.hu
  • 2022. június 13.

Katasztrófa

Az elsődleges adatok szerint a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott, ahol összeütközött a vonattal.

Szünetel a vasúti forgalom Nagykőrös és Cegléd között, mert a Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó Torontál InterCity Cegléden, egy vasúti átjáróban összeütközött egy gépjárművel – közölte a Mávinform. A katasztrófavédelem azt közölte, hogy a vonat egy kisteherautóval ütközött Cegléden, a Dohány utcai vasúti átjáróban. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt tudatta a police.hu oldalon, hogy a balesetben egy 17 éves fiú meghalt

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság később azt közölte, hogy a 17 éves sofőr – az elsődleges adatok szerint – a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott, ahol összeütközött a vonattal. A fiatal a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Mávinform azt közölte, hogy a vonaton nem sérült meg senki, vonatpótló autóbuszt rendeltek az utasok elszállításához.

A Budapest-Szeged közötti IC-vonatok hosszabb menetidővel járnak a pótlóbuszos közlekedés és az átszállások miat.

(MTI)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk