Kirúgták a DK szolnoki elnökét

Kis-Magyarország

Miskolczi Lászlót arra is felszólította a pártja, hogy mondjon le az alpolgármesterségről.

A választási vereséget követően terjedt el a hír Szolnokon, hogy a Demokratikus Koalíció szolnoki választókerületi elnökét lemondatná a párt vezetése. Akkor még úgy volt, hogy Miskolczi László nem hajlandó elfogadni a selyemzsinórt. 

Lapunk információi szerint most viszont mégiscsak a pártvezetés akarata érvényesült, és lapátra tették a teljes szolnoki választókerületi vezetést, élén Miskolczival. Úgy tudjuk, azt is kérték tőle, hogy adja vissza az alpolgármesteri címét is, de kérdés, ez teljesül-e. Erről talán majd az e heti képviselő-testületi ülésen tudható meg több információ.

Értesüléseink szerint a párt vezetése egyáltalán nem volt elégedett Miskolczi László kampányban nyújtott teljesítményével; nehezményezték, hogy szinte egyáltalán nem vett részt benne, holott az ellenzéki jelölt, Sziráki Pál a DK-ba ült volna be választási győzelme esetén.

Kerestük Miskolczi Lászlót, de egyelőre nem tudtuk elérni.

Kedves Olvasónk!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap. Ezt a rovatát vidéki újságírók írják szűkebb környezetük országosan is fontos eseményeiről. Életbevágónak tartjuk, hogy Magyarország lakói értesüljenek olyan helyi történetekről és véleményekről, amelyeket a kormányhatalom eltitkolni igyekszik.

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

Nézzen be a magyarnarancs.hu-ra mindennap: itt ingyenesen megtalálja a nap legfontosabb híreit, és még sokkal többet! De a nyomtatott heti Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt. S ha tetszett, amit olvasott, kérjük, támogasson minket.

Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk