Véletlenül feljelentés született a lombkoronasétány ügyében

  • narancs.hu
  • 2023. május 3.

Kis-Magyarország

Vadai Ágnes kérdezett, Polt Péter feljelentésnek vette.

Írásbeli kérdéssel fordult Vadai Ágnes, a Demokratikus koalíció országgyűlési képviselője Polt Péter legfőbb ügyészhez azzal kapcsolatban, hogy szabályos volt-e a nyírmártonfalvai lombkorona sétány uniós támogatásának felhasználása.

A településen 60 millió forint uniós támogatást nyertek el lombkoronasétány létrehozására, de közben tarra vágták a mellette lévő erdőt.

Filemon Mihály az uniós döntéshozókat hibáztatta a dologért, mondva, hogy már 2017-ben beadták pályázatot, közben pedig az erdő vágásérett lett.

Polt Péter írásban úgy válaszolt Vadainak, hogy kérdését „tartalmilag feljelentésként” értékeli, ezért azt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatóságának továbbította. A feljelentés elbírálásának eredményéről a nyomozó hatóság ad majd tájékoztatást. (24.hu)

A nevezetes sétányon egyébként már nem lehet sétálgatni, Filemon Mihály lezárta az odavezető utat. Tegnap hangfelvétel látott napvilágot arról, hogy a polgármester megfenyegetett egy egyedülálló anyát, és megnehezítette az életét, amiért nevetős emojival válaszolt egy posztra, ami a lombkoronasétányról szólt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk