Zamárdiban lenne polgármester a Hunvald-ügy egykori fideszes gyanúsítottja

  • narancs.hu
  • 2024. május 22.

Kis-Magyarország

Kilenc évig bujkált a magyar hatóságok elől, most leváltaná a helyi „földesurat”.

Kilenc évig Mexikóban és Belize-ben bujkált a magyar igazságszolgáltatás elől Zamárdi egyik polgármesterjelöltje, akit hivatali visszaélés miatt köröztek a hatóságok – írja a 24.hu, hozzátéve, Czibula-Myers Csaba hat éve tért vissza Magyarországra, és végül felfüggesztett börtönre ítélték a Hunvald-üggyel összefüggésben.

A lap emlékeztetett, Czibula Csaba 2002 és 2006 között fideszes képviselő volt Erzsébetvárosban, illetve képviselősége előtt és után is külső tagja volt a VII. kerületi önkormányzat gazdasági bizottságának. Hunvald György akkori szocialista polgármester mellett őt is korrupciós bűncselekményekkel gyanúsították meg a hatóságok.

Czibula-Myers Csaba vagyok, Zamárdi állandó lakosa. 4 gyermekemmel és szeretett feleségemmel egy gyönyörű, befogadó...

Posted by Czibula-Myers Csaba on Tuesday, May 14, 2024

„Amit tettem régen, azért megkaptam a büntetésemet. Bár mindenki más is elmondhatná ezt magáról, hogy vállalja, amit csinált annak következményeivel együtt, és tiszta a lelkiismerete” – mondta a portálnak Czibula Csaba, aki szerint Zamárdiban ismerik a múltját. Elmondása szerint Zamárdiban jól beilleszkedtek a családjával, viszont nem tetszenek neki a feudális viszonyok. Ezen szeretne változtatni, amit a 18 éve hivatalban lévő polgármester, Csákovics Gyula leváltásával érne el, akit a város „örökös földesurának” nevezett.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk