Hunwald György is indul Erzsébetvárosban

  • narancs.hu
  • 2024. március 2.

Belpol

Tavaly márciusban a Kúria megszüntetett minden elmarasztaló ítéletet ellene. A nevét pedig w-vel írja.

A Magyar Szolidarítás Mozgalom és a Lokálpatrióták Erzsébetvárosért Egyesület közös jelöltjeként indul a polgármesteri posztért a kerület korábbi szocialista polgármestere, Hunwald György az önkormányzati választáson. 

„Eljött az az idő, amikor politikai kötöttségek nélkül politizálhatok és a csapatom valódi közösségi szemlélettel és tapasztalattal rendelkezik, így képesek a kerület valós problémáira koncentrálni és hatékony megoldásokat kínálni azokra”

– közölte a Szolidaritás oldalán.

A Telex emlékeztet, a korábbi szocialista politikust 2009-ben súlyos bűncselekményekkel, köztük csalással is megvádolták, bírósági ügyei hosszú évekig húzódtak, majd új életet kezdett és tavaly már ügyvédjelöltként dolgozott. Hunwald ellen tavaly márciusban a Kúria megsemmisített minden elmarasztaló ítéletet.

A lap azt is megjegyzi, hogy Hunvald a jogi diplomája megszerzése előtt vette vissza családja eredeti, w-vel írott nevét, amit még a nagyapja anyakönyvezésénél írtak el. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk