Csákánnyal hadonászott egy férfi Hamburgban, meglőtték

  • narancs.hu
  • 2024. június 16.

Külpol

A járókelőket és a rendőröket fenyegette, Molotov-koktél is volt nála.

Súlyosan megsérült, kórházban ápolják azt a férfit, akit vasárnap kora délután Hamburg központjában rendőrök lőttek meg – írja a hvg.hu.

Az eset a Silbersackstrassén történt. A férfinál csákány volt és valamilyen gyújtószerkezet, feltételezik, hogy Molotov-koktél. Fenyegette a járókelőket, akik rendőrt hívtak. Amikor odaértek, rájuk támadt, ezért először paprikasprayt használtak, majd figyelmeztető lövés dördült, végül többször is célzott lövést adtak le rá. 

Az egyelőre nem derült ki, miért lépett fel így a csákányos ember, és azt sem tudják, annak, hogy ott volt épp, köze van-e ahhoz, hogy most zajlik a labdarúgó-Európa-bajnokság. 

Vasárnap délután háromtól Hamburgban a Hollandia–Lengyelország mérkőzés zajlik.

 

 

A címlapkép forrása ez a bejegyzés

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk