Először találkozott magyar katonákkal Zelenszkij

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 3.

Külpol

Köszönetet mondott Kárpátaljának. 

„Fontos találkozó a magyar közösség képviselőivel és harcosainkkal. Az első találkozó ebben a formában. Mindannyian Ukrajna polgárai vagyunk: magyarok, ukránok és közösségünk összes többi nemzetisége. Védjük a hazánkat, segítjük harcosainkat, hőseinket. Köszönöm védelmezőinknek” – írta a Twitteren Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerdai beregszászi útja során.  

Köszönetet mondott a magyar közösségnek és Kárpátaljának, Oroszországot agresszornak nevezte, amely veszélyt jelent mindenkire, akinek fontos a szabadság, béke és fejlődés. Szerinte szenvedést hozott Európa ezen részére, beleértve az ukránokat, magyarokat, lengyeleket, cseheket és másokat. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk