Lezuhant egy kisgép Ausztriában

  • narancs.hu
  • 2023. november 25.

Külpol

Senki sem élte túl a szerencsétlenséget.

Lezuhant egy kisrepülő a déli órákban Ausztriában Felső-Ausztria osztrák tartományban, a Kasberg-hegy térségében, közölte az osztrák rendőrség. A gépen négyen utaztak, mindannyian életüket vesztették a szerencsétlenségben.

A lehullott hó nehezítette a szerencsétlenül járt gép felkutatását Grünau im Almtal térségében. A sűrűn behavazott síterepen két órába telt, mire az első roncsdarabokat megtalálták, majd újabb két óra kellett ahhoz, hogy a repülőgéproncs nyomára bukkanjanak. 

Az utasok kilétéről egyelőre nem lehet tudni semmit, a rendőrség nem árult el részleteket sem róluk, sem pedig a baleset okairól. A gép feltehetően külföldről indult, az útvonalának felderítése folyamatban van, írja a 24.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.