Meggyilkolták egy boszniai miniszter testvérét Belgrádban

  • narancs.hu
  • 2024. május 27.

Külpol

Felesége talált rá a lépcsőházban az összevert férfira.

Meggyilkolták Vojin Mijatovicnak, a Bosznia-hercegovinai Föderáció miniszterelnök-helyettesének és fejlesztési miniszterének öccsét Belgrádban.

A gyilkosság tényét hétfőn Ivica Dacic szerb belügyminiszter is megerősítette.

A férfi vasárnap a fia kérésére ment le a lakásából egy közeli játszótérre, mert a fiú azt mondta, fiatalok zaklatják, elvették a labdáját, nem hagyják játszani. Mivel hosszabb idő után sem tért haza, felesége a keresésére indult, és összeverve találta meg a lépcsőházban. A férfi a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe – írta a klix.ba boszniai hírportál.

Szemtanúk szerint a férfit két fiatalabb férfi verte meg, akiket a rendőrség még nem azonosított, a nyomozás azonban megkezdődött.

Vojin Mijatović a Facebookon azt írta, a történtekre nincs értelmes magyarázat, egyúttal köszönetet mondott mindenkinek a támogató üzenetekért. "Vigyázzatok magatokra és a körülöttetek lévőkre" – tette hozzá.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Lefotózta a Kígyó-sziget egyik védőjét, aki visszaszólt az oroszoknak

Emeric Lhuisset fotográfus fényképein valódi harctereket és igazi katonákat látunk, még akkor is, ha a kompozíció klasszikus festményeket idéz. Mi a viszonya valóságnak és beállításnak, hogyan nyerhetik vissza hangjukat a történelem tényleges főszereplői, és hogyan sikerült lefotózni a Kígyó-sziget védőjét, aki rádión szólt be az orosz hadihajónak? Budapesti kiállítása apropóján beszélgettünk.