Orvosi felügyelet alá helyezték II. Erzsébetet

Külpol

A 96 éves uralkodó állapotáról csak annyit közöltek, hogy "aggasztó".

A Buckingham-palota csütörtökön közölte, hogy II. Erzsébet királynő állapotát "aggasztónak" találták orvosai, ezért orvosi felügyelet alá helyezték. A 96 esztendős brit uralkodó londoni hivatalának szóvivője a rövid tájékoztatásban közölte azt is, hogy értesítették a királynő közvetlen hozzátartozóit a fejleményről.

A királynő, aki több mint 70 éve, 1952 februárjában - édesapja, VI. György király halála után - lépett az Egyesült Királyság trónjára, jelenleg nyári rezidenciáján, a skóciai Balmoral kastélyában tartózkodik.

A Clarence House, Károly trónörökös londoni hivatala közölte, hogy a walesi herceg és felesége, Kamilla cornwalli hercegnő elindult Balmoralba. Ugyancsak a skóciai rezidenciára indult Vilmos cambridge-i herceg, Károly herceg elsőszülött fia, aki édesapja után kerül maJd az Egyesült Királyság uralkodói székébe.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk