Robert Fico meghamisította a PCR-tesztje eredményét

  • narancs.hu
  • 2021. október 29.

Külpol

Koronavírusos volt, de nem akart tovább ott maradni.

Robert Ficóról, Szlovákia volt miniszterelnökéről egy vadászházban készült videóból derült ki, hogy meghamisította egy PCR-tesztjét.

A videót három napja tették közzé, és a rögzített felvételeből korántsem csak ez a szaftos részlet derült ki. A vadászházat egyébként azért kamerázták be, hogy orrvadászokat leplezzenek le, ehelyett megjelent Fico egy helyi oligarcha társaságában, és egy büntetőügy befolyásolásáról egyeztettek.

A videón az Új Szó a Denník N. híradása szerint Fico arról is beszél, hogy koronavírust görögországi tartózkodása alatt kapta el, kórházba is került, de saját felelősségére távozott. Mivel azonban haza akart utazni, nem várta meg a 14 nap karantént, ehelyett 11-et volt karanténban, ezután ugyanis meghamisította a PCR-tesztjét, hogy elmehessen. A 444.hu hozzáteszi, hogy Fico Szlovákiában sem tartotta be a 14 napos karantént, ahelyett ugyanis inkább  elutazott a korrupciós ügyekben gyanúsított Dušan Kováčik volt speciális ügyészt támogatni.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk