Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter Ukrajnába utazott

Külpol

Saját szemével vette szemügyre, milyen körülmények között élnek az Ukrajna ellen kivezényelt katonák.

Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter szemlét tartott az Ukrajnában harcoló orosz hadseregcsoportosulásnál – közölte vasárnap az orosz katonai tárca.

A beszámoló szerint Sojgu különös figyelmet fordított a hadművelet teljes körű támogatásának megszervezésére és az orosz katonák számára az ideiglenes állomáshelyeken szükséges életkörülmények megteremtésére. A miniszter kamerák előtt az Orosz Föderáció Hőse Aranycsillaga és Bátorságrend kitűntetéseket is átadott. A szemle helyszínét a közlemény nem nevezte meg.

Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője a vasárnapi hadijelentésben elmondta, hogy június 25-én Szeverodonyeck és Borivszke város mellett Voronove és Szirotyin települések is a Moszkva által függetlenként kezelt Luhanszki Népköztársaság ellenőrzése alá kerültek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk