Szijjártó az orosz állami hírügynökségnek: egyelőre nem lesz Orbán-Zelenszkij találkozó

  • narancs.hu
  • 2024. március 4.

Külpol

A legjobb helyen közölte a miniszter. 

Egyelőre nem kerül sor Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij találkozója – mondta az orosz állami hírügynökségnek Szijjártó Péter, számolt be a hvg.hu

A külügyminiszter szerint

„ahhoz, hogy ez a találkozó létre jöhessen, bizonyos előfeltételeknek teljesülnie kell, de ezek még messze nem teljesültek”.

A lap emlékeztet, Ungváron lemodellezték január végén, hogy nézne ki a találkozó, ugyanis Szijjártó Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszterrel találkozott Ukrajnában. A két külügyér Andrij Jermakkal, az ukrán elnöki hivatal vezetőjével tartott közös sajtótájékoztatót, ahol Szijjártó egy 11 pontból álló listában foglalta össze a magyar fél kéréseit.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk