Johnny Depp megnyerte a rágalmazási pert Amber Heard ellen

  • narancs.hu
  • 2022. június 2.

Lélek

A színésznő képviselője megerősítette az ügynek nincs még vége, Heard fellebbezni készül.

Ítélet született a Virginia állambeli, fairfaxi bíróságon az esküdtszék ítéletét a Johnny Depp és exfelesége, Amber Heard között zajló perben. Helyi idő szerint szerdán 15 órakor Heardöt bűnösnek találták Depp rágalmazása miatt minden vádpontban. Bizonyítottnak találták, hogy szándékosan, rosszhiszeműen sértette meg volt férje jó hírnevét, és 15 millió dollár kártérítést ítéltek meg Deppnek.

Ugyanakkor nem találták bizonyítottnak az esküdtek Amber Heard vádjait Johnny Depp ellen. Három vádpontból egyben ítéltek a javára, abban, hogy Depp ügyvédje rágalmazta őt egy cikkben. Ezért Heard részére kétmillió dollár kártérítést ítéltek meg.

Az ítélethirdetést követően Amber Heard közleményt adott ki, melyben többek közt az áll: „Nincsenek szavak a csalódottságra, amit ma érzek. Összetört a szívem, hogy még a bizonyítékok egész hegye sem volt elég ahhoz, hogy szembeszálljak a volt férjem aránytalanul nagy hatalmával, befolyásával és kontrolljával.”

Az Entertainment Weekly már szerdán, az ítélethirdetés után arról írt, hogy Heard fellebbezni készül az ítélet ellen, ezt később a színésznő egyik képviselője a HuffPostnak meg is erősítette.

Johnny Depp, aki személyesen nem volt jelen az ítélethirdetésen, közleményben így reagált: „Az esküdtszék visszaadta az életem. Igazán leköteleződtem.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk