Szőnyi Szilárdék válaszoltak az Athenaeum kiadónak: csak azokat a melegeket gyógyítanák meg, akik önként jelentkeznek

  • narancs.hu
  • 2019. február 8.

Lélek

Az "átnevelőtáborok" valójában meghitt közösségi alkalmak.

Mint arról beszámoltunk, a napokban az Athanaeum kiadó Emily M. Danforth Cameron Post rossz nevelése című könyvét küldte el a köztévé melegek gyógyításáról szóló riportjában megszólaló Szőnyi Szilárdnak és Hodász Andrásnak, valamint Trombitás Kristóf műsorvezetőnek.

Frappáns küldeményben teszi helyre Trombitásékat az Athenaeum Kiadó

Remélhetőleg némileg választ kapnak a korábban boncolgatott kérdéseikre. A mai napon az Atheneaum Kiadó futárszolgálat segítségével küldeményt adott fel Hodász Andrásnak, Szőnyi Szilárdnak és Trombitás Kristófnak - derül ki a kiadó hírleveléből. A küldeményben egy könyv és egy levél található, az üzenetet változtatás nélkül közöljük: „Szeretettel ajánljuk értő figyelmébe Emily M.

A regény azt mutatja be, milyen szenvedéseket okoz egy fiatal leszbikus lánynak a ráerőltetett átnevelőtábor.

Szőnyi és Hodász most Joseph J. Nicolosi Szégyen és kötődésvesztés című munkájával válaszolt.

Azt írják, "a néhai amerikai szakember nevével fémjelzett pszichológiai irányzat képviselői kizárólag olyan, a homoszexualitásukkal megbékélni nem tudó/akaró személyeknek kínálnak (tudományosan megalapozott) segítséget, akik önkéntesen fordulnak hozzájuk."

Hozzáteszik, Emily M. Danforth is arról beszélt egy interjúban, hogy az általa megismert "átnevelőtáborok" az Anonim Alkoholisták találkozóihoz hasonló meghitt közösségi alkalmak.

Neked ajánljuk