Vegye magának a bátorságot, de még jobb, ha előfizet rá! Kitelepültünk a könyvfesztre

  • - palosm -
  • 2018. április 20.

Lélek

Beszélgessünk, lapozgassunk, számítsunk egymásra: a Magyar Narancs kitelepült a könyvfesztiválra.

Dacolva az erdei sétákra ösztönző korai nyárral meg persze az egyre erősebb ellenszéllel, a Magyar Narancs fogta a sátorfáját, és szokásához híven kitelepült a könyvfesztiválra. A standunk kifejezetten pofás lett, mutatom is:

false

Ez a mini-főhadiszállás nemcsak arra jó, hogy egy adag bátorságot vegyen magához az arra járó potenciális olvasó, hanem arra is, hogy találkozzunk, beszélgessünk, diskuráljunk, kérdezzünk, eszmét cseréljünk, lapozgassunk, mi, újságolvasók, mi, újságírók, Narancs-munkatársak és Narancs-szimpatizánsok.

No, de azért lesz (minimum) egy konkrét program is, amire most szeretettel invitálunk mindenkit: Szél Dávid pszichológus, blogger, az Apapara című könyv írója és a Narancs Lelki betevő nevű pszichoblogjának szerzője új könyvét dedikálja a standunknál vasárnap fél 11-kor, a Millenáris B épületében. Már a címe is felszabadító:

Túl a parán.

Szél Dávid dedikál a Könyvfesztiválon

Szél Dávid Túl a parán – Minden, amiről az apák nem beszélnek című új kötetét dedikálja a Magyar Narancs standjánál (B56) a 25. Budapesti Nemzetközi…

A Lelki betevő eddigi írásait itt lehet olvasgatni!

Figyelmébe ajánljuk

Meghalt Paul Auster

  • narancs.hu

Az amerikai író 77 éves volt, súlyos beteg. Három éve az unokáját, azután a fiát veszítette el.