Átértékeled? Az a baj... – Délután indul a 2. Rehab Critical Mass

  • narancs.hu
  • 2015. május 17.

Lokál

Zene a második Rehab Critical Mass elé, amely ma délután egy újabb felvonulás formájában hívja fel a figyelmet a fogyatékkal élő emberek jobb életminőségéért, egyenlő jogaikért.

Ha rosszul látok, az a baj. Ha nem látok, vak vagyok, az a baj? Ha bicegős a járásom, az a baj. Ha nem is tudok lábra állni, az a baj? Vagy ha kerekes székben ülök, akkor meg az a baj...

Második alkalommal rendezik meg a Rehab Critical Masst, a szervezők vidám vonulást és színes programokat ígérnek, pedig az a cél, hogy felhívják a figyelmet a fogyatékossággal élő emberek életminőségére. (Az RCM két szervezőjével „Mozgalmat építünk” címmel olvashatnak interjút múlt heti lapszámunkban.)

false


„Másképp, de mindenki képes” jelszóval indul délután 3 órakor a felvonulás a Clark Ádám térről (gyülekező 14 órától a 0 kilométerkőnél), amely során mozgásukban, látásukban, hallásukban, beszédükben vagy mentálisan akadályozott emberek, rokonaik, barátaik és szövetségeseik töltik együtt a délutánt egy klassz ügy érdekében. (Bővebb infó itt.)

Figyelmébe ajánljuk