Citromsárga figyelmeztető jelzést adtak ki hétfőre

  • narancs.hu
  • 2023. március 26.

Lokál

Eső, vihar, helyenként akár havazás. Kedden már napos-felhős idő lesz. 

Szélvihar és eső miatt adott ki veszélyjelzést az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) hétfőre – írja a hvg.hu. Az előrejelzés szerint az esőt és viharos szelet Békés megye ússza meg egyedül.

Az Időkép előrejelzése szerint az északi hegycsúcsokon havazhat is, estére viszont az ország nagy részén nem lesz csapadék hétfőn. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 15 Celsius-fok között alakul. 

Kedden már napos-gomolyfelhős idő lesz, hajnalban viszont sokfelé fagyhat is a hidegfront miatt, szélvédett tájakon -5 Celsius-fok alá csökkenhet a hőmérséklet. A szeles időben mindössze 5 és 10 fok közé melegedhet napközben a levegő.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk