Csúnyán kiosztotta egy színésznő a szexuális zaklatással vádolt Weinstent egy New York-i bárban

  • BM
  • 2019. október 25.

Lokál

„Senki nem szól semmit?” – üvöltötte, közben a kezét ökölbe zárta.

Harvey Weinsten fiatal lányokkal tartózkodott egy New York-i bárban, amikor Zoe Stuckless észrevette őt.

„Senki nem szól egy szót sem?” – kiáltott fel a színésznő, miközben a szexuális zaklatással megvádolt producerre mutatott.

Weinsten ezalatt csak ült az asztalánál szótlanul. „Négy méterre állok egy erőszaktevőtől és senki nem szól semmit?” – üvöltötte Stuckless, miközben ökölbe szorította a kezét.

A színésznő azon borult ki, hogy az étteremben eredetileg egy művészknek szóló rendezvényre került sor, ennek ellenére senkit nem zavart a producer jelenléte. „Szégyent, haragot és félelmet éreztem a gyomromban. Vártam, és reméltem, hogy valaki mond valamit, hogy a szervezők, az előadók csinálnak valamit, de ez nem történt meg” – fogalmazott.

A producer jelenléte nemcsak őt zavarta: Kelly Bachman is felemelte a szavát, ezért kifújolták. Egy humorista, Amber Rollo is hasonlóan tett, ezért a szervezők mindhármójukat kitették.

Harvey Weinstent közel 70 nő vádolta meg szexuális zaklatással, amiért eljárás is indult ellene. (Via New York Post).

Brad Pitt azzal fenyegette Weinsteint, hogy megöli

A szexuális ragadozó filmproducer, Harvey Weinstein Pitt akkori barátnőjét, Gwyneth Paltrow-t is zaklatta. Gwyneth Paltrow már korábban beszámolt arról, hogy Harvey Weinstein szexuálisan zaklatta őt 1994-ben, amikor még csak 22 éves volt. A színésznő azt mondta, mindez nem sokkal az után történt, hogy megkapta az Emma című Jane Austen-adaptáció főszerepét.

Figyelmébe ajánljuk