Egy hónapja nem működik egy jelzőlámpa a II. kerület egyik forgalmas kereszteződésében, a polgármester kiakadt

  • narancs.hu
  • 2024. január 25.

Lokál

Felszólította mások mellett a fővárost, hogy orvosolják a problémát. 

„Ezt most kivételesen nem tudjuk sem a Főváros, sem a Budapest Közút, sem a beruházó helyett megoldani” – kezdi Facebook-bejegyzését Őrsi Gergely, a II. kerület szocialista polgármestere, aki rendesen felháborodott egy helyi közlekedési malőr miatt. 

„Hosszas levelezgetés és egy hónapnyi telefonálgatás után elég volt. Egy hónapja nem működik a jelzőlámpa Buda egyik legforgalmasabb kereszteződésében akut balesetveszélyt okozva”

– hangsúlyozza. Mint fogalmaz, azonnal cselekvést várnak el egymásra mutogatás helyett. „Addig is felkértem a kerület rendőrkapitányát, hogy csúcsidőben forgalomirányítással csökkentsék a balesetveszélyt a kereszteződésben. Kedves Beruházó, Főváros és Budapest Közút! Kérem, azonnal cselekedjenek, ha helyreállt a közlekedés rendje, utána ráérnek eldönteni, kinek a felelőssége volt a hiba!” – írja Őrsi Gergely. 

A Telex megjegyzi, a kereszteződés a Bem térnél, a Bem József utca és a Fő utca találkozásánál van, ahol a Bem Center épül az egykori Radetzky-laktanya helyén. A polgármester posztjából arra lehet következtetni, hogy az építkezésnek köze van a jelzőlámpa meghibásodásához, mert a Budapest Közút és a fővárosi önkormányzat mellett a beruházót is felszólította a probléma megoldására.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk