Végre a felszínen is körbesétálható a Nyugati tér

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 15.

Lokál

Mától végleg megúszhatjuk a szörnyűséges aluljárót.

Ha már a Nyugati pályaudvar és környékének felújítását teljesen elkaszálta a kormány, legalább arra lehetősége van a gyalogosoknak, hogy megússzák Budapest egyik legkellemetlenebb aluljárójának meglátogatását: a mai napon elkészültek a Nyugati tér gyalogátkelői, már jelzőlámpával ellátott zebra köti össze az Szent István körút, a Bajcsy-Zsilinszky út és a Váci út két oldalát az egyik legforgalmasabb pesti csomópontnál.

Tehát már a felszínen is teljesen körbesétálható akadálymentesen a tér. 

 
A Nyugati tér egyik zebrája
 
2023.09.14. Nyugati téri zebrák megtekintése.
Soproni Tamás / Facebook
 

 

A Fővárosi Önkormányzat még a nyár elején jelentette be, hogy az Újjáéledő sugárutak városfejlesztési koncepció keretében gyalogosbaráttá varázsolják a Nyugati teret is, ez valósult meg szeptember közepére.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk