Erősen felhős, néhol napsütéses lesz a vasárnap

  • narancs.hu
  • 2023. április 16.

Lokál

Eső, zápor is kialakulhat. 

Általában erősen felhős, a Nyugat-Dunántúlon borult lesz az ég. A legtöbb napsütés az északkeleti megyékben várható – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat

Délig a nyugati megyékben lehet kisebb eső, majd délután a Duna-Tisza közén és a Dunántúlon akár több helyen kialakulhat zápor, néhol zivatar. Az ország északkeleti harmadán estig nem valószínű csapadék.

Az északkeleti, északi szél sokfelé megélénkül, kevés helyen meg is erősödik, záporos gócok környezetében viharos lökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 14 és 21 fok között alakul, de a Nyugat-Dunántúlon csak 10, 13 fok várható. Késő estére 7 és 12 fok közé hűl le a levegő.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk