Hajnali egykor bontották a betont Rákosszentmihályon

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 23.

Lokál

Kellemes lehetett azoknak, akik a környéken laknak. 

Hajnali 1 órakor kezdtek betonbontásba a fővárosi vízművek munkagépei Rákosszentmihályon, a 16. kerületben, a Sándor utca és a Szent Korona utca sarkánál. A munkálatokat azután kezdték meg, hogy a környéken két napja jelentettek be vízhálózati problémákat – írja a hvg.hu. Az éjszakai munka eredménye ma reggelre egy közel két méter mélységű gödör lett.

A lap megkérdezte a Fővárosi Vízműveket, hogy miért ekkor kezdték el a munkálatokat. „A munkálatra egy csőtörés kijavítása miatt volt szükség. A javítást azért éjszaka kellett elvégeznünk, hogy biztosítsuk az akadálytalan ivóvíz-szolgáltatást a kora reggeli órákban a környéken is. Az ivóvíz-szolgáltatók az idővel versenyt futva próbálják fenntartani az ellátás biztonságát, aminek része az is, hogy 0–24 órában, műszakos beosztásban javítják a meghibásodásokat. Emiatt egy-egy munkát az éjszakai órákban kell elvégezni, így történt ez az említett, Sándor utcai hibajavítás esetében is” – írta a fővárosi vállalat. 

Az esetről videó is készült. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk