Három hektáron égett a száraz fű a IX. kerületben

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 1.

Lokál

A Gyáli út és az Ecseri út közötti területen.

Száraz fű és aljnövényzet gyulladt ki több mint három hektáron Budapest IX. kerületében, a Gyáli út és az Ecseri út közötti területen. A fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltják a lángokat.

Kigyulladt a száraz fű a IX. kerületben

  
Budapest, 2022. augusztus 1. Tűzoltók dolgoznak 2022. augusztus 1-jén Budapest IX. kerületében, a Gyáli út, illetve az Ecseri út térségében egy bokros, átláthatatlan területen, ahol több mint három hektáron ég a száraz fű és az aljnövényzet. MTI/Mihádák Zoltán
Fotó: Mihádák Zoltán
 

 A kataszrófavédelem tájékoztatása szerint időközben sikerült eloltani a tüzet.

Nemrég a Gyömrői útnál kapott lángra az aljnövényzet.

Az Agroinform pedig nemrég írt arról, hogy tavalyhoz képest megduplázódtak a szabadtéri tűzesetek, idén már több mint 10 400 esetet regisztráltak. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

  • Narancs.hu/MTI

A listavezető szerint amikor a párt azt mondja, hogy erősebb Európát akar, akkor „nem több Brüsszelre gondol”, hanem erősebb önkormányzatokra, helyi közösségekre.