Leomlott két emelet egy budapesti irodaház bontásakor

  • narancs.hu
  • 2022. május 16.

Lokál

Autókat rongált meg a törmelék, a villamosok nem járnak a környéken.

Két emelet leomlott egy bontás alatt álló irodaházról a XII. kerületben a Böszörményi úton – adta hírül a Telex.

Kolozsi Péter a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőhelyettese az MTI-nek elmondta, hogy a Böszörményi út 22. alatti hatemeletes, bontásra ítélt épület darabjai az útra hullottak. A katasztrófavédelem keresőkutyás egysége kétszer is átvizsgálta a romokat. Sérültet nem találtak. A helyszínre statikust hívtak. Az útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A Böszörményi úti irodaház bontásáról a Magyar Kétfarkú Kutyapárt többször írt az elmúlt hetekben. Korábban szóvá tették, hogy óriási por van az önkormányzati építkezés környékén.

A nap kérdése: Mi történik a Böszörményi úton? a) Itt forgatják Stephen King A Köd című filmjének második részét. b)...

Posted by MKKP BP XII. kerület on Thursday, May 12, 2022

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

„Elindult a hír, hogy a Samsung vásárolta meg” – milyen üzem létesül az őrbottyáni téglagyár helyén?

Új tulajdonosa akadt az őrbottyáni téglagyárnak, ahol az eddigiektől eltérő tevékenység folyik majd. Rögtön elindultak a találgatások, hogy kinek az érdekeltségébe került az üzem. Az önkormányzat igyekszik megnyugtatni a lakosságot: az eddig ismert információk szerint nem lesz akkumulátor-feldolgozás, sem veszélyesanyag-raktározás.