Lezárták a Margitszigetet egy nagy vaddisznó miatt

  • narancs.hu
  • 2023. január 4.

Lokál

A 26-os autóbusz egy órán át nem közlekedett. Az állatot egy vadász később lelőtte.

Nagy termetű vaddisznót láttak kószálni szerda délután három óra után a Margitszigeten. 

Az állat miatt, a szigeten járó emberek biztonsága érdekében hatósági eljárás indult, a rendőrök értesítették az érintett vadásztársaságot – közölte a BKK és az ittlakunk.hu.

Az intézkedés miatt autóval és gyalogosan sem lehetett bemenni a szigetre, és a 26-os autóbusz sem közlekedett egy ideig.

A korlátozást nem sokkal 5 óra előtt feloldották

Az MTI előbb azt közölte, hogy az állat valószínűleg már kiúszott a szigetről, de a rendőrök, biztos, ami biztos, tovább járőröznek. 

Aztán este kilenc előtt arról tájékoztatott a távirati iroda, hogy a 150 kilogrammos állatot egy vadász három lövéssel lelőtte a Duna-parton, és a tetem a Pest felőli oldalon elmerült a folyóban.

 

Képünk illusztráció

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk