Meghalt Berki Krisztián

  • narancs.hu
  • 2022. május 6.

Lokál

A korábbi focikapus, Fradi-elnök, főpolgármester-jelölt celeb 41 éves volt.

A Blikk értesülése szerint – melyet a rendőrség is megerősített a lapnak – péntek reggel meghalt Berki Krisztián. Mint írják, a rendőrség több autóval szállt ki egy budapesti IX. kerületi társasházba és a helyszínre egy mentőautó is megérkezett. Az esetről ugyancsak beszámoló Telex kérdésére a BRFK sajtóosztálya azt válaszolta, hogy a rendőrség jelenleg helyszíni szemlét tart a IX. kerületi Tinódi utcában, a sajtószóvivő szerint ugyanakkor „idegenkezűség gyanúja nem merült fel”.

A korábbi labdarúgó, FTC-vezérigazgató, televíziós celeb, budapesti főpolgármester-jelölt nemrégiben azzal került be a hírekbe, hogy luxusautójával 2018-ban egy busz előtt büntetőfékezett, aza a hivatalos megfogalmazás szerint „szabálytalan és indokolatlan fékezéssel egy utasokat szállító autóbuszt kényszerített vészfékezésre”. Berki Krisztián 41 éves volt.

Frissítés: a Telex információi szerint kábítószergyanús anyagot találtak a helyszínen, ezt várhatóan egy külön büntetőeljárás keretében vizsgálja majd a rendőrség. A halottszemle még tart, a meg nem erősített információk szerint a halál kicsivel éjfél előtt következett be.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk