Nem szeret strandra járni? Szerencsére van alternatíva!

  • Fizetett tartalom
  • 2021. május 16.

Lokál

Végre itt a nyár, és talán a meleg is velünk marad a következő hetekben, hónapokban. Ez az évszak a legtöbbünknek a nyaralásról, a kikapcsolódásról és a felhőtlen feltöltődésről szól, amit elképzelni sem lehet a vízpart és a hűsítő víz nélkül. Sokan vannak azonban azok, akiknek a strand sok szempontból inkább kellemetlen tortúra, mint frissítő kikapcsolódás, de ez nem jelenti azt, hogy nekik teljesen le kellene mondaniuk a felfrissülésről a kánikulában.

Egy jól kiválasztott kerti medence, gondosan kialakított környezetben bizonyos szempontból még többet is kínál, mintha ellátogatnánk egy zsúfolt strandra.

A strand egyik legkellemetlenebb velejárója - legyen az homokos tengerpart vagy valamelyik hazai tavunk - hogy sehogy se tudjuk elkerülni a cuccaink között összegyűlő rengeteg homokot, földet, koszt. A homok az autóban és az iszaptól összeragadt haj nem éppen kellemesek, kár elrontani velük az élményt. Ezzel szemben ha otthon hűsölünk a medence partján, garantáltan tiszták maradunk.  Az utazással sem kell bajlódnunk, így megkímélhetjük magunkat a dugóban ücsörgéstől és a hosszas parkolóhely keresgéléstől a kánikulában. Arról nem is beszélve, hogy a strandok parkolási díja általában jóval magasabb, mint az átlag városi parkoló zónákban.

 

Akár merevfalú medence, akár felfújható medence van a kertben, - a strandolással ellentétben - korlátok nélkül élvezhetjük a víz üdítő közelségét. Nincs belépő - bár az otthoni medencének is vannak költségei - és nincs nyitvatartási idő, ami lehetővé teszi, hogy akár éjszaka is fürdőzhessünk. Egy intex medence falának támaszkodva nézni a csillagokat saját otthonunkban, több mint tökéletes nyáresti kikapcsolódás.

A családi medence azoknak is tökéletes választás, akik szeretik gyermekeikkel szabadidejüket a vízparton tölteni: egy műanyag medence sokkal biztonságosabb, mint a strand, mégis szuper szórakozás minden korosztály számára.

 

 Aki úgy dönt, hogy megéri a beruházás, annak érdemes végig vennie néhány szempontont, melyek mentén biztosan jól tud választani. A kert mérete, a költségkeret, a betölteni kívánt funkciók és az, hogy milyen webshopból vásárolunk, mind fontos szerepet játszanak abban, hogy a végén elégedetten merüljünk el medencénk hűsítő vizében.

Figyelmébe ajánljuk