Összeütközött egy vonat és egy autó Méra közelében

  • narancs.hu
  • 2024. június 24.

Lokál

A személyautó az ütközés következtében a vonat alá szorult.

A Miskolcról hétfő 6 óra 42 perckor Hidasnémetibe elindult személyvonat Méra közelében összeütközött egy autóval, emiatt a Miskolc-Hidasnémeti vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre, egy szakaszon pótlóbuszos közlekedésre kell számítani – közölte a Mávinform alapján az MTI.

Mint írták, a baleseti helyszínelés miatt Forró-Encs és Novajidrány között nincs vonatközlekedés. Az ütközéskor a vasúti átjáróban a fénysorompó rendben működött – közölték.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az ütközés következtében a mozdony alá szorult gépkocsit az encsi hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével húzták ki a vonat alól. A jármű utasait a műszaki mentés alatt feszítővágó segítségével szabadítják ki – írták.

Frissítés:  Mindhárom utasa meghalt annak az autónak, amely személyvonattal ütközött hétfő reggel a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Méra közelében - közölte a MÁV Zrt. a Facebook-oldalán.  Azt írták, hogy a gépjármű sofőrje a fénysorompó tilos jelzésénél hajtott be a vasúti átjáróba.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk