A Dallas Bobbyjával forgat Scherer Péter

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 14.

Mikrofilm

Az új vígjáték egy mániákus gombfocijátékosról szól.

Scherer Péter egy fanatikus gombfoci versenyzőt, a Dallas Bobbyja, Partrick Duffy pedig mecénást játszik Vékes Csaba Lepattanó című romantikus sportvígjátékban, amit szeptember elején kezdtek el forgatni Vácon.

A Lepattanó érzelmes sportvígjáték az esendőségről, szeretetről, kitartásról, a gombfoci szerelmeseiről, és tisztelgés egy fantasztikus magyar játék előtt – írják a készítők. A film főszereplőjének, Kálmánnak (Scherer Péter) a gombfoci nem egy gyerekjáték, hanem egy véresen komoly sportág. Csapatával épp az Európa-bajnokságra készül. Megszállottak ők, a gombfoci szent őrültjei, a „pöci-foci” aranyujjú titánjai. Komoly esélyük is lenne a kijutásra, ám a selejtező hajrájában pénzügyi okokból kizárják őket. Mindannyiuk élete válságba jut, hiszen elvesztik azt, ami a legfontosabb volt az életükben. Ekkor egy milliárdos tévedéséből, akit Patrick Duffy alakít, 100 millió forint landol a számlájukon.

 
Jelenetek a Lepattanó c. filmből
Fotó: Gordon Eszter  / Blue Duck Arts
 

A főszereplők között lesz még Derzsi Dezső, a sepsiszentgyörgyi színház színművésze, Waskovics Andrea (Nagykarácsony, Eltörölni Frankot, Aranyélet), Katona Lászlót (Berni követ, Bibliothéque Pascal, Drága örökösök) és Fekete Zsolt (Aranyélet, Valan).

A Lepattanó a Blue Duck Arts gyártásában készül az NFI támogatásával, és olyan budapesti és váci helyszíneken forog, mint a BVSC pálya, a Kertészeti Egyetem, a Magyar Rádió és a Madách Imre Művelődési Központ. A tervezett bemutató 2024 második felében lesz.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk