A magyarok korábban nézhetik majd meg az ifjú Han Solo kalandjait

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 03., 16:42
kommentek
1
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Visszatérés az űrcsempész galaxisába.

Az év végi filmes összegzésünkben is foglalkoztunk már az új Star Wars-filmmel, amely nem az új trilógiát folytatja, hanem a Zsivány Egyeshez hasonlóan önálló történetet mesél el. Ahogy azt a címből is lehet sejteni, a Solo: Egy Star Wars-történet (Solo: A Star Wars Story) Han Solo korábbi kalandjaival foglalkozik, és vélhetőleg eredettörténet lesz, ugyanis hat teljes évet ölel föl Solo életéből.

Bár a decemberben bemutatott Az utolsó Jedik esetében az angol címet megváltoztatták (így lett a The Last Jediból Az utolsó Jedik), most erre nem kell számítani. Legalábbis az mno.hu megkérdezte a magyar forgalmazót, és kiderült, hogy ezúttal nem lesz változás: a Fórum Hungary azt mondta, hogy a Solo-film magyar címe az eredeti tükörfordítása lesz.

Solo és társai

Solo és társai

 

Ami viszont sokkal izgalmasabb, az a bemutató dátuma: a filmnek május 25-én lesz a nemzetközi bemutatója, de a magyarok már egy nappal korábban, a szokásos csütörtöki premiernapon is elvándorolhatnak a mozikba Han Solo kalandjaira. Az viszont nem ennyire örömteli, hogy a filmről nem éppen pozitív hírek érkeznek: legutóbb az röppent fel, hogy a Disney már a bukásra készül, és bírálták a Solót alakító Alden Ehrenreichot is. Annyi mindenesetre biztos, hogy a fenti stábfotón kívül egyelőre még semmit sem mutattak a filmből.

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen!

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 03., 16:42
kommentek
1
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    tiszapolgári
    2018. január 04., csütörtök 16:50
    Mindig mondtam, hogy a magyarok a világ legszerencsésebb népe.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Mikrofilm

A Narancs filmes blogja.

Mikrofilm
Szerző adatlapja

Blog

még több cikk