Egy időre viszavonul a Thort alakító Hemsworth

  • narancs.hu
  • 2022. november 19.

Mikrofilm

Kiderült, olyan géneket örökölt, amelyek az Alzheimer-kór kockázatával járnak együtt.

Chris Hemsworth ausztrál színész szerepelt a National Geografic Limitless című dokumentumfilm-sorozatában, saját magán kipróbálva olyan módszereket, amelyekkel a tudomány az emberi életet próbálja meghosszabbítani. Genetikai vizsgálatot végeztek rajta. Kiderült, hogy két APOE4 génnel is rendelkezik, anyai és apai ágon is örökölte. Ez a kombináció az Alzheimer-kór kialakulásának megemelkedett kockázatával szokott együtt járni – írja a Telex.

A Marvel-filmekben Thort játszó színésznek a sorozat készítői felajánlották, kivágják az adott epizódból azt a részt, amikor kiderül a diagnózis és azt, ahogy erre reagált: mindenki tisztában van saját halandóságával, valamilyen konkrét élmény közben ezzel szembesülni mégis szívszorító. Hemsworth esetében különösen az, a kívülálló számára is, hiszen a színész a legismertebb szerepében egy örökéletű istent alakít. Hemsworth azonban azt akarta, maradjon ez a rész is, hadd lássák a nézők. Abban bízik, ezzel sok embert meg lehet győzni arról, érdemes odafigyelni az egészségre.

Ezek után döntötte el, hogy egy időre visszavonul. Ha a sorozatot bemutató sajtóprogramok véget érnek, több időt szeretne a családjával tölteni.

A Telex cikke szerint nem lehet tudni egyelőre, ez hogyan fogja befolyásolni a filmes karrierjét. Hiszen szerepel a netflixes Extraction 2-ben, és nemrég fejeződött be a Furiosa című Mad Max-film forgatása, abban Immortan Joe-t, a főgonoszt alakítja.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk