Elhunyt Carl Weathers, a Rocky-filmek Apollo Creedje

  • Narancs.hu/MTI
  • 2024. február 3.

Mikrofilm

76 éves volt. 

Hetvenhat éves korában elhunyt Carl Weathers egykori profi amerikaifutball-játékos, aki a Rocky-sorozatban a címszereplő ellenfelét, Apollo Creedet alakította. Carl Weatherst álmában érte a halál – tudatta pénteken közleményben menedzsere, Matt Luber.

Más filmekben is játszott, így A Mandalóri űrwestern sorozatban és az 1987-ben forgatott Predator című science fiction horrorban Arnold Schwarzeneggerrel, de leginkább az 1970-es és 1980-as években forgatott Rocky-sorozatban a Sylvester Stallone alakította Rocky Balboa ellenfele, Apollo Creed öklöző szerepében vált ismertté.

Carl Weathers rövid ideig a Nemzeti Futball Ligában, az Oakland Raider csapatában játszott, de visszavonult a sporttól, hogy a színészetnek szentelje az életét.

Háromszor nősült és vált el, két gyermeke, Jason és Matthew gyászolja.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.

Lefotózta a Kígyó-sziget egyik védőjét, aki visszaszólt az oroszoknak

Emeric Lhuisset fotográfus fényképein valódi harctereket és igazi katonákat látunk, még akkor is, ha a kompozíció klasszikus festményeket idéz. Mi a viszonya valóságnak és beállításnak, hogyan nyerhetik vissza hangjukat a történelem tényleges főszereplői, és hogyan sikerült lefotózni a Kígyó-sziget védőjét, aki rádión szólt be az orosz hadihajónak? Budapesti kiállítása apropóján beszélgettünk.