Elindult az RTL streamingplatformja, az RTL+

  • narancs.hu
  • 2022. november 18.

Mikrofilm

Tovább erősödik a streamingverseny itthon.

November 16-tól elérhetővé vált az RTL+, a csatorna legújabb streamingplatformja, adta hírül az rtl.hu. A platform már a kezdetektől ötezer órányi tartalmat, köztük exkluzív sorozatokat is kínál. Ilyen a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király, akit különböző életkorokban Nagy Ervin és Olasz Renátó alakítanak. A Nagy Fehér Főnökkel a csatorna ismét a vidéki életet igyekszik humoros formában bemutatni Lengyel Tamás és Rujder Vivien főszereplésével. A Ki vagy te pedig szókimondó sorozat, melynek alcíme: Képmutatásból jeles. Időközben kiderült, hogy ezeknek a sorozatoknak az első részét kedvcsináló gyanánt mégis leadja az RTL.

A streamingek ezek mellett elérhető az On the Spot legújabb évada, a Vissza a természethez; a Sebestyén Balázs nevével fémjelzett Gyertek át! – A Sztárvetélkedő; Alföldi Róbert portréműsora, a Főszerepben, valamint az Amit tudni akarsz című ismeretterjesztő sorozat. Akadnak külföldi tartalmak is, ilyen a hatrészes német Faking Hitler, valamint a Mocri Maffia és a Fekete tulipán című holland sorozatok.

Az RTL+ egy hónapig ingyen, aztán 1990 Ft-os havidíjjal nézhető majd, azaz az RTL a legnépszerűbb streamingek, a Netflix, az HBO Max és a Disney+ alá lőtt; körülbelül egy normál árú mozijegy szintjére. Igaz, az Amazon Prime még így is feleannyiba kerül havonta, mint az RTL+.

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk