Elindult az RTL streamingplatformja, az RTL+

  • narancs.hu
  • 2022. november 18.

Mikrofilm

Tovább erősödik a streamingverseny itthon.

November 16-tól elérhetővé vált az RTL+, a csatorna legújabb streamingplatformja, adta hírül az rtl.hu. A platform már a kezdetektől ötezer órányi tartalmat, köztük exkluzív sorozatokat is kínál. Ilyen a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király, akit különböző életkorokban Nagy Ervin és Olasz Renátó alakítanak. A Nagy Fehér Főnökkel a csatorna ismét a vidéki életet igyekszik humoros formában bemutatni Lengyel Tamás és Rujder Vivien főszereplésével. A Ki vagy te pedig szókimondó sorozat, melynek alcíme: Képmutatásból jeles. Időközben kiderült, hogy ezeknek a sorozatoknak az első részét kedvcsináló gyanánt mégis leadja az RTL.

A streamingek ezek mellett elérhető az On the Spot legújabb évada, a Vissza a természethez; a Sebestyén Balázs nevével fémjelzett Gyertek át! – A Sztárvetélkedő; Alföldi Róbert portréműsora, a Főszerepben, valamint az Amit tudni akarsz című ismeretterjesztő sorozat. Akadnak külföldi tartalmak is, ilyen a hatrészes német Faking Hitler, valamint a Mocri Maffia és a Fekete tulipán című holland sorozatok.

Az RTL+ egy hónapig ingyen, aztán 1990 Ft-os havidíjjal nézhető majd, azaz az RTL a legnépszerűbb streamingek, a Netflix, az HBO Max és a Disney+ alá lőtt; körülbelül egy normál árú mozijegy szintjére. Igaz, az Amazon Prime még így is feleannyiba kerül havonta, mint az RTL+.

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.

„A legszívesebben hallgatok”

Kurtág György a magyar kultúra állócsillaga, kincse, élő klasszikusa, a magyar művészeti hagyomány nagy tradíciójának megszemélyesítője egy olyan korszakban, amelyben ez a hagyomány igencsak ingatag lábakon áll. Ha nyilvánosan megszólal a 98 éves mester, az maga az esemény.