Gyerekműsorral tér vissza a képernyőre a Walking Dead alkotója

  • Szabó Ádám
  • 2019. szeptember 14.

Mikrofilm

Egy olyan világot teremtettünk, mely legalább annyira vonzó, mint a Walkind Dead univerzuma…

Robert Kirkman 2003-ban indult képregény-sorozata, a The Walking Dead mindenki meglepetésére idén júliusban, a 193. számmal lezárult.

A belőle készült bombasikerű sorozat ennek ellenére tovább folytatódik, s még ősszel érkezik a 10. szezon. A Fear the Walking Dead című spin-off épp az ötödik felvonásánál jár, és már folynak egy harmadik széria előkészületei is, amely az apokalipszis fiatalabb túlélőire koncentrálna.
A zombi-vonat tehát robog tovább, de

a képregény alkotóját már más dolgok foglalkoztatják:

egy másik művét, a 2011-ben indult Super Dinosaurt
adaptálja tévére Jason Howard segítségével. Az október 6-án az Amazon Prime Videón debütáló animációs sorozat Derek Dynamóról, egy tízéves csodagyerekről szól, aki legjobb barátjával, a Super Dinosaur nevű szuper dinoszaurusszal igyekszik megmenteni a Földet. Reméljük,

a névadáson és a sztorin megspórolt kreativitást

az alkotók a látványvilág és a fordulatok megteremtése során élik ki.

„Jason Howarddal úgy alkottuk meg a Super Dinosaurt, hogy azt minden gyerek legalább annyira élvezze, ahogy a saját gyerekeink. Egy olyan világot teremtettünk, mely legalább annyira vonzó és magával ragadó, mint a Walkind Dead univerzuma… csak épp gyerekek számára!” – nyilatkozta Kirkman. A sorozat mellett persze játékfigurák és egyéb csecsebecsék is készülnek, ahogy azt megszokhattuk.

Neked ajánljuk