Újabb Trónok harca előzménysorozattal is előrukkolhat az HBO

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 14.

Mikrofilm

Mely a Targaryen-házra fókuszálhat.

Erősen sejthető, hogy az HBO újabb Trónok harca előzménysorozatot rendel meg. A Deadline információi szerint ugyanis a csatorna megegyezés előtt áll az új széria pilot epizódjáról. A George R. R. Martin Tűz és vér című könyvén alapuló feldolgozás úgy tudni a Trónok harca sorozat története előtt 300 évvel játszódna, és Targaryenek történelmét állítaná fókuszba

Mindeközben az már biztos, hogy júliusban befejeződött a Bloodmoon című másik előzménysorozat pilotjának forgatása. Eddig annyit lehet tudni a produkcióról, hogy Naomi Watts főszereplésével Észak-Írországban forgatták. Ez a sztori az eredeti széria előtt 5 ezer évvel játszódik. Ha a csatorna megrendeli az évadot, valószínűleg 2021-ben lesz látható.

Hogy végül mindkét előzménysorozattal vagy csak az egyikkel áll elő az HBO, egyelőre még kérdéses. Ahogy az is, mi lesz azzal a másik hárommal, amire szintén engedélyt adott.

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.