Idén Donald Trump is esélyes legrosszabb színésznek járó Arany Málna-díjra

  • narancs.hu
  • 2019. január 22.

Mikrofilm

Hogyan lehetséges ez? Elmagyarázzuk!

Kihirdették a világ legrosszabb járó Arany Málna-díj idei jelöltjeit. John Travolta maffiafilmje, a Gotti, valamint a Holmes és Watson is esélyes a hollywoodi citromdíjra, az Oscar-díjak ellenpontjaként átadott Arany Málnára – jelentették be tegnap a szervezők.

A Holmes és Watson hat jelölést is begyűjtött, a főszereplők, Will Ferrell és John C. Reilly alakítását is díjra érdemesnek tartották, mivel „az irodalom egyik legkedveltebb párosát tették nevetségessé játékukkal”.

Holmes & Watson - magyar szinkronos előzetes #1 / Vígjáték

Holmes & Watson magyar szinkronos előzetes / Holmes and Watson HunDub Trailer Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikban?

„2018 teli volt katasztrófákkal, melyek szinte bibliai méreteket öltöttek, erre jött még az év mozis termése” – írta a díj alapítója, John Wilson.

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke is kapott két jelölést. Saját magát alakította ugyanis Dinesh D'Souza filmjében, a Death of a Nationban, valamint Michael Moore alkotásában, a Fahrenheit 11/9-ban, mindkét szereplést Arany Málnára jelölték. Trump 1989-ben már kapott citromdíjat, akkor a Szellemképtelenség című krimivígjátékban tűnt fel.

Az Arany Málna-díjat 1980-ban alapították azzal a céllal, hogy az előző év legrosszabb filmjeit és alakításait jutalmazzák. A győztesek aranyfestékkel lefújt málnaszemet ábrázoló szobrot kapnak trófeaként az évente megrendezett ceremónián, amelyet mindig az Oscar-gála előestéjére időzítenek, vagyis idén február 23-án lesz.

A díj jelöltjeit és győzteseit online szavazással állapítják meg. Az Arany Málna-díjat odaítélő rajongói közönségnek mintegy ezer tagja van 24 országból. A tagok online regisztrálnak és 40 dolláros (11 ezer forint) tagsági díjat fizetnek.

 

 

 

 

 

 

 

Melania Trump és tanácsadója, Kellyanne Conway szintén szerepel a Fahrenheit 11/9-ben, a legrosszabb női mellékszereplő díjára javasolták őket.

A John Gotti New York-i maffiafőnökről szóló film, amelyre tavaly nyáron mindössze 4,3 millió dollár (1,2 milliárd forint) értékben váltottak jegyet a nézők, jelölést kapott a legrosszabb film, forgatókönyv, színész, sőt Travolta és felesége, Kelly Preston játéka miatt a legrosszabb páros Arany Málnájára is.

Gotti (16) hivatalos magyar szinkronos előzetes

Gotti (16) - június 14-től a mozikban! A szegény olasz-amerikai családból származó John Gotti lenyűgöző személyiségével és szókimondó stílusával a New York-i Gambino bűnszervezet tagja lesz, majd egy véres puccsal át is veszi az irányítását. Miközben szerető apa és férj, aki mindent megtesz a családjáért, kegyetlen és könyörtelen gengszterként híresül el a városban, akit tisztelnek és rettegnek az emberek.

Címlapkép: Death of a Nation

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen!

Figyelmébe ajánljuk