Visszatér Dr. No az új Bond-filmben?

  • narancs.hu
  • 2019. december 6.

Mikrofilm

A legújabb James Bond-film előzeteséből többen arra következtetnek, hogy Dr. No lesz ismét a főgonosz.

Két napja tették közzé az új James Bond-film, a No Time To Die hosszú, két és fél perces előzetesét, amelyben az ismételten Daniel Craig által játszott Bond mellett több régi és új karakter is feltűnik, a rajongók pedig máris találgatásokba kezdtek.

Egyrészt a trailerből úgy tűnik, hogy Bond társat kap, ráadásul egy női 00-s ügynök személyében, akit Lashana Lynch játszik, és aki utal is arra az előzetesben, hogy lassan eljár az idő Bond felett.

Másrészt láthatóan ebben a filmben is visszatér Christophe Waltz karaktere, igaz, csak a rácsok mögül ad sejtelmes tippeket az ügynöknek a Léa Seydoux játszotta Madeleine Swannal kapcsolatban, akinek mintha valami sötét tika lenne.

A film főgonoszát pedig az Oscar-díjas Rami Malek játssza, a rajongók szerint pedig az is elképzelhető, hogy maga az első Bond-filmben szereplő Dr. No tér vissza a személyében.

Ami biztos, hogy az arcát egy fehér maszk takarja több jelenetben is, de a trailert elemző több portál is arra jutott, hogy Malek karakterének soha nem mutatják a bal kezét, amely Dr. Nónak hiányzik, és többek szerint a búvóhelye, valamint az öltözéke is arra utal, hogy az egykori főgonosz tér most vissza a sorozatba.

A film mindenesetre áprilisban kerül majd a mozikba.

Figyelmébe ajánljuk