Oscart nyerhet végre a szado-mazo szex

  • narancs.hu
  • 2018. augusztus 9.

Mikrofilm

Egy új Oscar-kategória megnyitotta az utat A szürke 50 árnyalata 3. előtt.

Végre megtörtént, amire oly sok 50 Shades-rajongó (nem, nem egy nyugati parti rapperről, hanem A szürke 50 árnyalatáról van szó) vágyott!

Az Amerikai Filmakadémia, vagyis az Oscarokat osztó szervezet tegnap úgy döntött, hogy kicsit felturbózzák a csökkenő nézettségű Oscar-gálát, és ennek érdekében egy új kategóriával lepték meg magukat és a filmvilágot: a „popular film” vagyis a „közönségfilm” versenyszámmal.

Esztéta legyen a talpán, aki ezek után képes lesz eldönteni, hogy mi miért kerül majd a sima „legjobb film” és a „közönségfilm” kategóriába, de az biztos, hogy jól fogunk szórakozni az eredményen és az ezt övező kirohanásokon.

false

És még valami biztos: igen, amint már jeleztünk is, hogy A szürke 50 árnyalata-sorozat befejező részének, mely 2018-ban került a mozikba, tehát elméletileg jelölhető a jövő évi Oscarra, ily módon nemcsak elméleti esélye lesz a jelölésre, hanem nagyon is gyakorlati.

Nem is beszélve arról, hogy ha elkészül végre a Nagyfater elszabadul folytatása (és az új kategória eggyel több ok ahhoz, hogy elkészüljön), Robert De Niro megkaphatja végre a harmadik Oscarját is.

Figyelmébe ajánljuk