Senki nem keresett annyit Hollywoodban, mint Adam Sandler

  • narancs.hu
  • 2024. március 8.

Mikrofilm

Sandler idén is meghódította a mozik alatti világot a Netflix segítségével.

73 millió dollárral Adam Sandler volt a legjobban kereső színész 2023-ban, akit második helyen a Barbie-sztár Margot Robbie követett – írja a Forbes.

Sandler főleg a Netflixnek köszönhetően került az élre: tavaly jelent meg a platformon a Gyagyás gyilkosság 2 (Murder Mistery 2), a Ne merészelj eljönni a bát micvámra és a Leó is, a színész emellett még 44 standup előadást is tartott. Filmjeiből összesen 500 millió órányit streameltek a Netflix előfizetői csak az év első felében.

A lista második helyére Margot Robbie került 59 millió dolláros bevételével, ennek jelentős része a Barbie-filmből folyt be. A film 1,5 milliárd dollárt hozott, Robbie pedig olyan szerződést kötött, ami alapján a nyereségből is részesedik, ráadásul a produkciós irodája is dolgozott a filmen.

A harmadik helyre a 61 éves Tom Cruise került 45 millió dollárral, amit nagyrészt az új Mission: Impossible és a 2022-es Top Gun: Maverick tavalyi évre átcsúszó bevételeinek köszönhetett, utána jön Ryan Gosling és Matt Damon.

Édekesség, hogy a bevételek nagy része filmekből érkezett: míg a tavalyi évben a hollywoodi írósztrájk rengeteg sorozatot állított le vagy késleltetett, addig a legnépszerűbb színészek gyakran 20 millió dollárt is elkérhettek előre egy nagyobb filmszerepért.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk