Steven Seagal dokumentumfilmet forgat a donbaszi háborúról

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 10.

Mikrofilm

Az amerikai akciófilmsztár a Putyin elnökhöz fűződő barátságáról is ismert.

Steven Seagal amerikai színész dokumentumfilmet forgat a donbaszi háború fejleményeiről – mondta Denis Pusilin, az Ukrajnához tartozó, függetlenként csak Oroszország és Szíria által elismert Donyecki Népköztársaság vezetője kedden.

"Steven megjegyezte, hogy a tömegmédiában a konfliktusról beszélők 98 százaléka soha nem járt itt, ezért nem ismeri a világ az igazságot" – mondta Denis Pusilin a TASS cikke szerint.

A szakadár terület vezetője szerint Seagal hadifoglyokkal beszélt a jelenovkai fogolytáborban. Pusilin Telegram-csatornáján azt közölte, hogy néhány rab a közelmúltban meghalt az ukrán csapatok célzott rakétacsapása következtében.

A szakadár vezető szerint a színésznek nem lesz könnyű dolga az általa csak tömegmédiának nevezett híradásokkal szemben, ezért sok sikert kívánt a Seagalnak.

Az Oroszországi Liberális Demokrata Párt (LDPR) sajtószolgálata korábban azt közölte, hogy Seagal a párt vezetőjével, Leonyid Szluckijjal együtt járt Donbaszban, ő egyben az Orosz Állami Duma (a parlament alsóháza) nemzetközi bizottságának az elnöke is.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

„Engem untatnak a hagyományos elektromos gitárszólók”

  • Nagy István
Steve Stevens közreműködött filmzenékben, de a leginkább mégis Billy Idol szólógitárosaként ismerhetjük. A budapesti Billy Idol-koncert előtt mesélt nekünk együttműködésükről, a Top Gun Grammy-díjáról és sok minden másról.