Új, hosszú előzetes érkezett a Dűnéhez

  • narancs.hu
  • 2021. július 22.

Mikrofilm

Ha minden jól megy, idén októberben meg is tartják a premiert.  

A Denis Villeneuve-féle új Dűne-feldolgozásra a rajongók évek óta várnak: Frank Herbert sci-fi-klasszikusának új feldolgozását 2019-ben forgatták, részben Magyarországon, és igazi sztárokat szerződtettek hozzá: Paul Atreidest Timothée Chalamet, Csanit Zendaya, Leto Atreidest Oscar Isaac, Lady Jessicát Rebecca Ferguson, Duncan Idahót Jason Momoa, Vladimir Harkonnent Stellan Skarsgard alakítja majd a nagyszabású opuszban. 

Az első előzetes már tavaly szeptemberben kijött a filmhez, októberben azonban kiderült, hogy a koronavírus-járvány miatt a Warner Brothers stúdió az eredetileg tavaly decemberre betervezett premiert közel egy évvel elhalasztotta.

A most kijött új, több mint 3 és fél perces előzetesben végül október 22-ére ígérik a premiert, a trailer szerint pedig egy igazi látványos, nagyméretű mozivászonra álmodott feldolgozást láthatunk majd. 

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk