Vajon ki tud mászni a gödörből John Travolta?

  • B.P.M.
  • 2019. január 28.

Mikrofilm

Így lett maffiavezérből autószerelő.

John Travolta legutóbbi filmjére, a New York-i maffiafőnökről, John Gottiról szóló biopic-ra összesen 4,3 millió dollár, tehát kicsivel több mint egymilliárd forint értékben váltottak jegyet a nézők, amely Hollywood-i viszonylatban nagy bukást jelent.

Nem csoda, hogy a produkciót jelölték az Arany Málna díjra - ami voltaképp az Oscar-díj ellentettje - a legrosszabb film, forgatókönyv, színész és a legrosszabb páros kategóriájában. Utólag mindig okosabb az ember, mindenesetre érdemes megnézni, ahogyan az elmaszkírozott Travolta játssza - vagy csak próbálja - a gengszterfőnököt.

A közelmúltban kijött a színész legújabb filmjének, a Trading Paintnek az előzetese, amiben egy autószerelő-versenyző rednecket alakít. Hogy az új produkció elegendő lesz-e a javításra, csak a bemutató után kapunk választ.

Érdekesség, hogy Travoltával egyidejűleg Donald Trumpot is jelölték az Arany Málna díjra, amiről itt olvashat bővebben:

Idén Donald Trump is esélyes legrosszabb színésznek járó Arany Málna-díjra

Hogyan lehetséges ez? Elmagyarázzuk! Kihirdették a világ legrosszabb járó Arany Málna-díj idei jelöltjeit. John Travolta maffiafilmje, a Gotti, valamint a Holmes és Watson is esélyes a hollywoodi citromdíjra, az Oscar-díjak ellenpontjaként átadott Arany Málnára - jelentették be tegnap a szervezők. A Holmes és Watson hat jelölést is begyűjtött, a főszereplők, Will Ferrell és John C.

Figyelmébe ajánljuk